EXPERIÈNCIA GASTRONÒMICA AL CARAVISTA PER A L’ALUMNA DE L’EOI MARIA SITJÀ

30/11/2020

La jove estudiant d’Anglès guanya el XIX Concurs de Fotografia Viatgem pel món amb la imatge “Viatjo, després existeixo”

La jove estudiant Maria Sitjà gaudirà d’una experiència gastronòmica al restaurant Caravista després d’haver guanyat el XIX Concurs de Fotografia Viatgem pel Món organitzat per l’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida amb una imatge marinera titulada “Viatjo, després existeixo”.

Un fet curiós és que la lleidatana, que és una fan del peix i el marisc, podrà degustar l’excel·lent cuina marinera del xef Matueu Blanch gràcies precisament a una imatge 100% relacionada amb el mar. Recordem que l’estudiant ha guanyat un val per a un dinar o un sopar per a dues persones que es podrà fer efectiu aquest curs en la data prèviament acordada amb el restaurant.

Maria, que està estudiant C1 d’Anglès (6è curs) a l’EOI, ha rebut aquest reconeixement gràcies a una bonica fotografia crepuscular de la costa basca. La imatge recull concretament una posta de sol a la costa de Zumaia (Guipúscoa).

Carrito0
¡No hay productos en el carrito!
0