PACK A DOMICILI PER SANT JORDI DE ROSES, PAELLA I PASTÍS

20/04/2020

La iniciativa de la Floristeria Arroyo, el restaurant Caravista i la pastisseria El Cisne pretén oferir productes de qualitat, a un preu raonable i amb la seguretat de no moure’s de casa

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, tres comerços de la Zona Alta ofereixen un pack especial a domicili consistent en una rosa, dues racions de paella de marisc i dues racions de pastís de Sant Jordi, aportats respectivament per la Floristeria Arroyo, el restaurant Caravista i la pastisseria El Cisne. El paquet, que serà lliurat a domicili el dia 23 prèvia demanda per part de les persones interessades, té un preu de 50 € i està especialment pensat per a parelles, i també per a grups familiars.

Segons els promotors de la iniciativa, Paloma Arroyo, Mateu Blanch i Carlos Rojo, l’objectiu del pack és que els lleidatans i lleidatanes, malgrat les actuals circumstàncies, puguin gaudir el màxim possible de la jornada de Sant Jordi, i per això han optat per adaptar la seva oferta a la conjuntura actual, en la que lògicament molta gent opta per no sortir del domicili per raons de seguretat sanitària. La idea és que el client pugui aconseguir productes de qualitat, a un preu raonable i amb la comoditat i seguretat de no moure’s de casa.

D’altra banda president de l’Associació de Comerciants de la Zona Alta, Josep Bellera, ha donat ple suport a la idea i ha destacat que iniciatives com aquesta contribueixen a potenciar l’activitat econòmica del barri en un període especialment difícil per a tot el sector.

Les persones interessades poden fer les comandes per telèfon a partir d’avui dilluns i fins el mateix dia de sant Jordi.

A la foto: Carlos Rojo (pastís), Mateu Blanch (paella), Paloma Arroyo (roses) i Josep Bellera

Carrito0
¡No hay productos en el carrito!
0