EL RESTAURANT CARAVISTA FA UNA PAELLA SOLIDÀRIA PER ALS TREBALLADORS D’AREMI

29/07/2021

El restaurant Caravista ha ofert avui dijous una paella solidària per als treballadors d’Aremi en reconeixement a la feina que aquests professionals estan portant a terme en aquest temps de pandèmia. La paella gegant ha estat elaborada pel xef Mateu Blanch i ha estat distribuïda entre 36 treballadors de l’entitat lleidatana. Blanch ha fet aquest migdia el “lliurament oficial” del les racions de paella a M. Mercè Batlle, presidenta d’Aremi; Santi Atienza, director general de l’entitat, i Mònica Preixens, directora de la residència Aremi.

Batlle ha manifestat que Aremi “agraeix de tot cor aquests gestos de solidaritat, que per als treballadors del centre són un veritable estímul”. La presidenta ha dit també que “hem viscut una època de moments difícils que pensàvem que ja estava superada, però ens adonem que no cal baixar la guàrdia”. En aquest sentit, ha asseverat que “l’esforç extra que estan fent els treballadors sanitaris i de centres com el nostre mai estarà prou recompensat, i per això agraïm molt sincerament al Mateu Blanch accions com aquesta d’avui, perquè suposa un reconeixement molt valuós”.

De la seva banda, Blanch ha asseverat que “com a representant del sector de la restauració, i dins de la nostres possibilitats, des del Caravista intentem també fer la nostra modesta aportació solidària a la societat, en aquest cas oferint un detall a unes persones que han treballat molt i molt dur portant a terme una gran tasca social en una època molt complicada”.

Cal recordar que el restaurant Caravista ja ha col·laborat enguany amb Aremi en la confecció del nou calendari de 2022, en una acció en que alguns usuaris van anar a l’establiment lleidatà a fer-se la foto amb estris de cuina, barrets de cuiner, etc.

Creada el 1976, Aremi és una entitat lleidatana centrada en l’atenció a persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars. Entre altres serveis, Aremi disposa d’un Centre d’Educació, que ofereix una educació global i funcional a alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu, derivades de trastorns en la motricitat, la comunicació i l’autonomia; un Centre Ocupacional, que dona atenció diürna a persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars en edat laboral, que presenten unes necessitats especials en mobilitat, autonomia personal i comunicació; i una Residència que atén a persones amb una afectació motriu, ja sigui paràlisi cerebral o altres discapacitats físiques motòriques, i que necessiten supervisió i ajuda per a les activitats bàsiques de la vida diària.

Finalment, el centre per a l’Autonomia Personal Sirius és un servei gratuït d’assessorament, informació i orientació individualitzat que té l’objectiu de millorar l’autonomia personal en diferents àmbits (mobilitat, activitats de la vida diària, accessibilitat, etc.), així com de donar suport a la formació de professionals, familiars i persones interessades en aquest àmbit, i que està adreçat a persones en situació de dependència (discapacitat i gent gran, els seus familiars i persones que en tenen cura), entitats del sector, professionals i estudiants, i persones interessades en l’autonomia personal, la comunicació augmentativa, i l’accessibilitat a l’entorn.

Carrito0
¡No hay productos en el carrito!
0