EL CARAVISTA ES PREPARA PER A “LA NIT DELS SINGLES”

11/12/2019

La primera experiència “gastro-single” a Lleida proposa combinar bona cuina amb bona companyia, amb sortejos, regals i poesia en directe. El 10% dels ingressos anirà destinat a un projecte solidari

“La Nit dels Singles” és la nova experiència que proposa el Caravista Restaurant per tal de “combinar bona cuina amb bona companyia”, segons explica Mateu Blanch, xef de l’establiment lleidatà. El sopar —que a hores d’ara ja supera les 40 places reservades— tindrà lloc demà dijous, dia 12, a partir de les 21 h, i inclourà un menú especial amb còctel de benvinguda, cinc plats, postres, vi i cava, a més regals, sortejos i poesia en directe. Cal dir que un 10% dels ingressos del sopar anirà destinat al Rotary Club de Lleida, que els dedicarà a projectes solidaris.

Blanch —cuiner lleidatà recentment guanyador del premi Plato de Oro 2019— explica que el sopar, “una iniciativa pionera a Lleida”, pretén ser una experiència agradable i alhora interessant, adreçada a que els i les comensals puguin conèixer el màxim nombre de persones possible, “en un ambient acollidor i suggeridor”.

El menú, per suposat, no obvia els productes afrodisíacs, com el marisc, el curri o la tòfona, i té al·licients extres com un regal especial per a les dues persones que “hagin empatitzat més durant el sopar”. Blanch creu que la iniciativa —que tindrà continuïtat més endavant amb trobades similars— “és planteja en primer lloc com la possibilitat de gaudir d’una vetllada divertida, però si a més contribueix a que algun single trobi parella per passar el Nadal en companyia, doncs perfecte”.

 

Carrito0
¡No hay productos en el carrito!
0