CARLES SOBERA, COMENSAL DE LUXE A CARAVISTA

29/11/2019

El conegut presentador de televisió Carlos Sobera ha provat aquest divendres algunes de les especialitats del nostre restaurant, gaudint especialment dels plats d’inspiració marinera, ja que és un amant del peix i el marisc.

El presentador de Fist dates i Volverte a ver ha gaudit concretament d’un dinar a base de croquetes casolanes de calamar amb salsa oriental, tàrtar de tonyina i algues, crema de carabassa, rovellons i escuma trufada i, com a plat fort, paella de marisc Caravista. De postres, mató amb mel de flors i el nostre Ferrero Rocher Gold.

 

Sobera, que a banda de la seva faceta pública és també un bon gastrònom i un excel·lent cuiner, ha regat aquest deliciós àpat amb un Auzells del celler Tomàs Cusiné i amb cava Parxet.

El presentador de TV s’ha desplaçat a Lleida per impartir una conferència motivacional davant d’emprenedors i empresaris juntament amb l’expert motivacional Juan Juncosa. Després del seu pas pel Caravista, es pot ben dir que Sobera és d’aquells professionals que saben combinar el deure amb el plaer…

Carrito0
¡No hay productos en el carrito!
0