El conegut presentador de televisió Carlos Sobera ha provat aquest divendres algunes de les especialitats del nostre restaurant, gaudint especialment dels plats d’inspiració marinera, ja que és un amant del peix i el marisc.

El presentador de Fist dates i Volverte a ver ha gaudit concretament d’un dinar a base de croquetes casolanes de calamar amb salsa oriental, tàrtar de tonyina i algues, crema de carabassa, rovellons i escuma trufada i, com a plat fort, paella de marisc Caravista. De postres, mató amb mel de flors i el nostre Ferrero Rocher Gold.

 

Sobera, que a banda de la seva faceta pública és també un bon gastrònom i un excel·lent cuiner, ha regat aquest deliciós àpat amb un Auzells del celler Tomàs Cusiné i amb cava Parxet.

El presentador de TV s’ha desplaçat a Lleida per impartir una conferència motivacional davant d’emprenedors i empresaris juntament amb l’expert motivacional Juan Juncosa. Després del seu pas pel Caravista, es pot ben dir que Sobera és d’aquells professionals que saben combinar el deure amb el plaer…