CARAVISTA, RESTAURANT PIONER EN REPARTIR PEIX I MARISC FRESC A DOMICILI

18/11/2020

El servei es fa a través de l’aplicació Mytapper i proporciona al client un sistema àgil, còmode i segur per comprar el millor producte del Mediterrani i del Cantàbric

El restaurant Caravista s’ha convertit en el primer establiment de restauració de Lleida en repartir peix fresc a domicili. En la seva doble condició de restaurant i peixateria de qualitat, l’establiment ha posat en marxa un nou servei que permet als clients encarregar i rebre el millor peix i marisc del Cantàbric i del Mediterrani.

A partir d’ara, els lleidatans poden gaudir a casa dels millors fruits del mar, des de bacallà, rap, ventresca de tonyina i llamàntol a ostres, escamarlans i gamba vermella, per citar només algunes de les especialitats més exquisides. La comanda es pot fer a través de Mytapper, la primera aplicació 100% lleidatana de menjars a domicili, que aplega un selecte grup de restaurants de la capital de Ponent.

Aquesta iniciativa amplia encara més el ventall de possibilitats de gaudir del millor producte que el restaurant Caravista ofereix als amants del peix i del marisc. Cal recordar que el client, a més de poder menjar al restaurant en funció de la carta o del menú, com s’ha fet tota la vida, també pot seleccionar visualment el peix o el marisc directament a la peixateria per tal que li preparin al local o bé per emportar-se’l a casa. Ara té una quarta opció, també sense moure’s de la llar.

El repartiment a domicili, en resum, posa a l’abast dels usuaris un sistema àgil, còmode i segur per comprar el peix i el marisc més deliciosos, amb la garantia d’un dels millors establiments de cuina marinera de la ciutat.

Carrito0
¡No hay productos en el carrito!
0